Lunchen serveras mellan kl 11.00-14.00
Dagens vecka 14
Måndag
Baconspäckad nötfärslimpa serveras med rårörda havtorn, rostad potatis, äppelcidersås och örtsallad
Tisdag
Masalamarinerad kycklingfilé serveras med basmatiris, vitlöksyoghurt samt bakad tomat och rostad mandel
Onsdag
Rosmarinbakad rostbiff serveras med friterad purjolök, ljummen potatissallad med chevrè, vårlök, rödlök och persilja samt curryajonnäs
Torsdag
Kyckingfärsbiffar smaksatta med basilika serveras med soltorkadtomatsås, örtcouscous och rostad aubergin
Fredag
Örtbakad fläskfilé serveras med rödvinssås, honungsrostade rotfrukter samt hasselnötter och rostad potatis
Caesarsallad
Romansallad, caesardressing, bacon, surdegskrutonger, kyckling, rödlök och cocktailtomater
Veckans sallad
Sallad med rostad blomkål, couscous, ruccola, kikärtor, vitlöksyoghurt, parmesan och salami Milano
Lunchen serveras mellan kl 11.00-14.00
Vegetariskt vecka 14
Måndag
Sojafärslimpa smaksatt med vitlök serveras med rårörda havtorn, rostad potatis, äppelcidersås och örtsallad
Tisdag
Masalamarinerad tofu serveras med basmatiris, vitlöksyoghurt samt bakad tomat och rostad mandel
Onsdag
Rosmarinbakad blomkål serveras med friterad purjolök, ljummen potatissallad med chevrè, vårlök, rödlök och persilja samt curryajonnäs
Torsdag
Palsernacksbiffar smaksatta med basilika serveras med soltorkadtomatsås, örtcouscous och rostad aubergin
Fredag
Svampterrin serveras med rödvinssås, honungsrostade rotfrukter samt hasselnötter och rostad potatis
