Lunchen serveras mellan kl 11.00-14.00
Dagens vecka 5
Måndag
Saffran- och vitlöksmarinerat kycklingbröst serveras med basmatiris, sallad med spetskål och tranbär samt myntayoghurt
Tisdag
Wallenbergare serveras med potatispuré, rårörda lingon, brynt smör och gröna ärtor
Onsdag
BBQ- marinerade kotlettracks serveras med coleslaw, rostad potatis, bakad paprika och soltorkadtomatsås
Torsdag
Baconspäckad köttfärslimpa serveras med bakad potatis, rökig majonnäs, rostad majs och picklad rödlök
Fredag
Nattbakat högrev serveras med rödvinssås, sidfläsk, syltlök, champinjon, potatispuré och syrad morot
Caesarsallad
Romansallad, caesardressing, bacon, surdegskrutonger, kyckling, rödlök och cocktailtomater
Veckans sallad
Sallad med salami Ventricina, bulgur, rosésallad, fänkål, rostade solrosfrön och aioli
Lunchen serveras mellan kl 11.00-14.00
Vegetariskt vecka 5
Måndag
Saffran- och vitlöksmarinerat oumph serveras med basmatiris, sallad med spetskål och tranbär samt myntayoghurt
Tisdag
Smörbönsbiffar serveras med potatispuré, rårörda lingon, brynt smör och gröna ärtor
Onsdag
BBQ- marinerad Tempeh serveras med coleslaw, rostad potatis, bakad paprika och soltorkadtomatsås
Torsdag
Vegetarisk färslimpa smaksatt med vitlök och timjan serveras med bakad potatis, rökig majonnäs, rostad majs och picklad rödlök
Fredag
Svampterrin med tryffel och valnötter serveras med rödvinssås, syltlök, champinjon, potatispuré och syrad morot