Vecka 4
Måndag
Karré rubbad med röktpaprika-och kummin serveras med BBQ-sås, vitlöksrostad majs samt Idahopotatis och limeaioli
eller
Aubergin rubbad med röktpaprika-och kummin serveras med BBQ-sås, vitlöksrostad majs samt Idahopotatis och limeaioli
Tisdag
Pankopanerad sej serveras med kokt potatis, gröna ärtor samt remouladsås, toppad med rädis- och dillsallad
eller
Pankopanerad tofu serveras med kokt potatis, gröna ärtor samt remouladsås, toppad med rädis- och dillsallad
Onsdag
Lasagne serveras med sallad på ruccola, parmesan och rostad paprika samt tomatsås
eller
Spenat-och ricottalasagne serveras med sallad på ruccola, parmesan och rostad paprika samt tomatsås
Torsdag
Majskycklinglårfilé bakad med vitvin och örter serveras med potatispuré samt smörad ingefärsbuljong och ostronskivling
eller
Kikärtsterrin smaksatt med örter serveras med potatispuré samt smörad ingefärsbuljong och ostronskivling
Fredag
Flankstek serveras med chimichurri, örtrostad potatis, dragonmajonnäs samt syrad spetskål med mandel
eller
Linsbiffar serveras med chimichurri, örtrostad potatis, dragonmajonnäs samt syrad spetskål med mandel
Caesarsallad
Romansallad, caesardressing, bacon, krutonger, kyckling, rödlök och cocktailtomater.
Veckans soppa
Borscht (rödbetssoppa) serveras med rökt fläsk samt grönkålschips och smetana
