Lunchen serveras mellan kl 11.00-14.00
Dagens vecka 49
Måndag
Pestobakat kycklingbröst serveras med ratatouille, rostad potatis och parmesanchips
Tisdag
Skånsk äggakaka serveras med rimmat fläsk, rårörda lingon samt sallad på picklad fänkål, morot och persilja
Onsdag
Gulaschgryta på högrev serveras med syrad kål, kokt potatis och creme fraiche
Torsdag
Wallenbergare serveras med potatispuré, rårörda lingon, gröna ärtor och brynt smör
Fredag
Vitlök- och timjanbakad fläskfilé serveras med rödvinssås, hasselbackspotatis samt mandelrostad spetskål
Caesarsallad
Romansallad, caesardressing, bacon, surdegskrutonger, kyckling, rödlök och cocktailtomater
Veckans sallad
Sallad med soja-och chilimarinerat ankbröst serveras med aioli, nudelsallad med vårlök, koriander, sesamfrön och picklad lök
Lunchen serveras mellan kl 11.00-14.00
Vegetariskt vecka 49
Måndag
Pestobakad Haloumi serveras med ratatouille, rostad potatis och parmesanchips
Tisdag
Skånsk äggakaka serveras med smörstekt portabello, rårörda lingon samt sallad på picklad fänkål, morot och persilja
Onsdag
Gulaschgryta på oumph serveras med syrad kål, kokt potatis och creme fraiche
Torsdag
Smörbönsbiffar serveras med potatispuré, rårörda lingon, gröna ärtor och brynt smör
Fredag
Vitlök- och timjansmaksatta sojafärsbiffar serveras med rödvinssås, hasselbackspotatis samt mandelrostad spetskål
