Lunchen serveras mellan kl 11.00-14.00
Dagens vecka 20
Måndag
Oreganomarinerat kycklingbröst serveras med puttanescasås, basmatiris samt riven parmesan och rostad purjolök
Tisdag
Rimmad oxbringa serveras med rotmos, picklade senapsfrön, smörad örtbuljong och ruccola
Onsdag
Lammfärsbiffar smaksatta med rosmarin serveras med tzatziki, klyftpotatis, bakade cocktailtomater och rostade pumpafrön
Torsdag
Skånsk kalops serveras med kokt potatis, inlagda rödbetor och saltgurka
Fredag
Wallenbergare serveras med potatispuré, brynt smör, gröna ärtor samt rårörda lingon
Caesarsallad
Romansallad, caesardressing, kalkonbacon, surdegskrutonger, kyckling, rödlök och cocktailtomater
Veckans sallad
Sallad med Chevré, quinoa, soltorkad tomat, ruccola, örtolja, rödlök och valnötter
Lunchen serveras mellan kl 11.00-14.00
Vegetariskt vecka 20
Måndag
Oreganopolenta serveras med puttanescasås, basmatiris samt riven parmesan och rostad purjolök
Tisdag
Smörstekt ostronskivling serveras med rotmos, picklade senapsfrön, smörad örtbuljong och ruccola
Onsdag
Sojafärsbiffar smaksatta med rosmarin serveras med tzatziki, klyftpotatis, bakade cocktailtomater och rostade pumpafrön
Torsdag
Oumphgryta med kryddpeppar och morot serveras med kokt potatis, inlagda rödbetor och saltgurka
Fredag
Smörbönsbiffar serveras med potatispuré, brynt smör, gröna ärtor samt rårörda lingon
Veckans sallad
Sallad med Chevré, quinoa, soltorkad tomat, ruccola, örtolja, rödlök och valnötter
