Lunchen serveras mellan kl 11.00-14.00
Dagens vecka 19
Måndag
Timjan-och vitlöksbakad karré serveras med Dijonsås, potatispuré samt sallad på endiv och tranbär
Tisdag
Serrano- och salvia bakat kycklingbröst serveras med klyftpotatis, ratatouille, riven parmesan och örtsallad
Onsdag
Pannbiff serveras med skysås, stekt lök, kokt potatis och saltgurka
Torsdag
Stängt
Fredag
Helstekt ryggbiff vänd i gremoulata serveras med ljummen potatissallad med västerbottenost, vårlök och sockerärtor samt aioli
Caesarsallad
Romansallat, caesardressing, bacon, krutonger, kyckling, rödlök och cocktailtomater
Veckans sallad
Sallad med bresaola, soltorkad tomat, ruccola, rödlök samt risoni och pesto
Lunchen serveras mellan kl 11.00-14.00
Vegetariskt vecka 19
Måndag
Timjan-och vitlöksbakad Halloumi serveras med Dijonsås, potatispuré samt sallad på endiv och tranbär
Tisdag
Salviapolenta serveras med klyftpotatis, ratatouille, riven parmesan och örtsallad
Onsdag
Sojafärsbiff serveras med skysås, stekt lök, kokt potatis och saltgurka
Torsdag
Stängt
Fredag
Portabello vänd i gremoulata serveras med ljummen potatissallad med västerbottenost, vårlök och sockerärtor samt aioli