Lunchen serveras mellan kl 11.00-14.00
Dagens vecka 39
Måndag
Majskycklingbröst med citron och ingefära serveras med kokos och citrongrässås, basmatiris och rostad kokos
Tisdag
Skånsk äggakaka serveras med rimmat stekfläsk, rårörda lingon samt sallad på äpple-och ärtskott
Onsdag
Rödvinsbakat högrev serveras med rostad spetskål, mandel, paprikamajonnäs och rosmarinrostad potatis
Torsdag
Vitvinsbrässerade kycklinglårfiléer serveras med örtsvängd pärlcouscous, balsamicobakad purjolök och rostade kikärtor
Fredag
Olivspäckade kalvfärsbiffar serveras med klyftpotatis, tzatziki och kumminbakad palsternacka
Caesarsallad
Romansallad, caesardressing, bacon, surdegskrutonger, kyckling, rödlök och cocktailtomater
Veckans sallad
Sallad med rostbiff, rostad lök, saltgurka, pepparrotsmajonnäs, grönsallad och matvete
Lunchen serveras mellan kl 11.00-14.00
Vegetariskt vecka 39
Måndag
Rostad blomkål med citron och ingefära serveras med kokos och citrongrässås, basmatiris och rostad kokos
Tisdag
Skånsk äggakaka serveras med smörstekt ostronskivling, rårörda lingon samt sallad på äpple-och ärtskott
Onsdag
Polenta med parmesan serveras med rostad spetskål, mandel, paprikamajonnäs och rosmarinrostad potatis
Torsdag
Champinjon bakad i smördeg serveras med örtsvängd pärlcouscous, balsamicobakad purjolök och rostade kikärtor
Fredag
Olivspäckade vegetariska biffar serveras med klyftpotatis, tzatziki och kumminbakad palsternacka
