Lunchen serveras mellan kl 11.00-14.00
Dagens vecka 32
Måndag
Fetaostsäckad nötfärslimpa serveras med myntayoghurt, vitlöksrostad potatis, smörbakade sockerärtor och örtsallad
Tisdag
Basilikamarinerad kycklingfilé serveras med romescosås parmesanchips samt bulgur med tomat, grillad zucchini och vårlök
Onsdag
Rosmarinbakad rostbiff serveras med currymajonnäs samt grönkålschips och potatissallad med rödlök, chevré och persilja
Torsdag
Fläskgryta med Dijon och dragon serveras med rostad potatis samt sallad med picklade senapsfrön, lök och ruccola
Fredag
Wallenbergare serveras med potatispuré, rårörda lingon samt brynt smör och gröna ärtor
Caesarsallad
Romansallad, caesardressing, bacon, surdegskrutonger, kyckling, rödlök och cocktailtomater
Veckans sallad
Sallad med kalkon, chimichurri, ruccola, tomat, rödlök och quinoa
Lunchen serveras mellan kl 11.00-14.00
Vegetariskt vecka 32
Måndag
Sojafärsbiffar med västerbottenost serveras med myntayoghurt, vitlöksrostad potatis, smörbakade sockerärtor och örtsallad
Tisdag
Basilikamarinerad Halloumi serveras med romescosås parmesanchips samt bulgur med tomat, grillad zucchini och vårlök
Onsdag
Blomkålsterrin serveras med currymajonnäs samt grönkålschips och potatissallad med rödlök, chevré och persilja
Torsdag
Oumphgryta med Dijon och dragon serveras med rostad potatis samt sallad med picklade senapsfrön, lök och ruccola
Fredag
Smörbönsbiffar serveras med potatispuré, rårörda lingon samt brynt smör och gröna ärtor
![](https://i0.wp.com/media.restaurangtryck.se/2018/11/restaurant_golden_venzel.png?fit=58%2C16&ssl=1)