Vecka 9
Måndag
Gryta på karré, tomat, chorizo och paprika serveras med kryddrostade kikärtor, örtcouscous och creme fraich
eller
Gryta på sötpotatis, tomat och paprika serveras med kryddrostade kikärtor, örtcouscous och creme fraich
Tisdag
Ört-och smörbakad torsk serveras med gröna ärtor, vitvinssås smaksatt med gräslök samt rostade hasselnötter och kokt potatis
eller
Smördeg fylld med örter-och linser serveras med gröna ärtor, vitvinssås smaksatt med gräslök samt rostade hasselnötter och kokt potatis
Onsdag
Rosmarin-och vitlöksbakad rostbiff serveras med ljummen potatissallad med chevré, vårlök och kapris samt gremoulata och grönkålschips
eller
Rosmarin-och vitlöksbakad portabello serveras med ljummen potatissallad med chevré, vårlök och kapris samt gremoulata och grönkålschips
Torsdag
Hjortfärsbiffar serveras med enbärssås, honungsrostade morötter, pressgurka och rostad potatis
eller
Svampbiffar serveras med enbärssås, honungsrostade morötter, pressgurka och rostad potatis
Fredag
Coq au vine på kyckling serveras med potatispuré och picklade morötter
eller
Gryta på oumph, rött vin, svamp och syltlök serveras med potatispuré och picklade morötter
Caesarsallad
Romansallad, caesardressing, bacon, krutonger, kyckling, rödlök och cocktailtomater.
Veckans soppa
Rostad majssoppa på kokosmjölk serveras med koriander, apelsincreme fraich och rostade jordnötter
